Salut!

Noi suntem Laura si Sergiu Lazin, creatorii acestui mic studio, parteneri cu drepturi egale in afaceri, si din 9 iulie anul curent, parteneri cu drepturi depline in viata.

Drumurile noastre toate, personale si profesionale au fost aproximativ asemanatoare.

Ne-am angajat deodata, doi designeri juniori, veniti din directii diferite, eu din vest, ea din centru, amandoi proaspat scoliti in ale artelor, amandoi momiti de farmecele si promisiunile unei mari agentii de publicitate din Cluj. Am putea considera ca am castigat posturile pe merit, sau ca norocul ne-a oferit o sansa, dar noi preferam sa spunem ca ne-am intalnit din destin.

Prima noastra fotografie impreuna, in preajma Craciunului 2008, in birourile Amprenta-Advertising.
 

Mai tarziu, am devenit un cuplu, si pe masura ce relatia dintre noi evolua, la fel facea si viata profesionala . Laura devenea capitan artistic de nava in agentie, iar eu preluam acelasi post,  dar la carma altui vapor.  Un vaporas, de fapt, comparativ cu cuirasatul de unde plecasem , dar cu clienti fideli si cu proiecte interesante.

Valurile recesiunii au zdruncinat pe rand micii, si apoi marii navigatori ai oceanului publicitar si raul de mare ne-a afectat si pe noi. Insa, spre deosebire de furtuna ce s-a abatut asupra profesiilor noastre, in viata de cuplu domnea un cer senin si o mare de bucurie. Am devenit dependenti de aceasta stare.

Am dorit sa reunim cele 2 drumuri. Si am reusit, pe spinarea altui fost gigant al epocii de glorie a advertisingului clujean. Lucram din nou impreuna, o echipa creativa de neoprit, harnici, talentati si nemofturosi, dupa cum am fost descrisi de mamele noastre la telefon….

Insa era mastodontilor se apropia inevitabil de sfarsit, iar noi ne doream eliberati din cercurile vicioase ale economiei mondiale. Ne doream vietile inapoi in mainile noastre, si drumurile noastre toate, sa devina unul singur. Un drum, un vis, un destin.

Si iata-ne acum, la 3 luni dupa abandonarea ideii de angajat si a orasului care ne-a indragostit unul de altul , 3 luni de schimbari, de efort imens, de drumuri nesfarsite, de organizari si reorganizari,

Interior design cu spaclu, gletiere si accente de mortar la sediul DreamTM

, 3 din cele mai frumoase luni ale vietii noastre.

Suntem independenti, casatoriti si mai fericiti ca niciodata.

Dream Office

Ca sa rezumam, acestea sunt drumurile noastre profesionale:

http://www.linkedin.com/pub/sergiu-lazin

http://www.linkedin.com/in/lauraraduta

Acestea sunt experientele accumulate de-a lungul lor:

http://www.behance.net/sergiu_lazin

http://www.behance.net/LaLaDesign

Iar calatoria vietii personale, pe aceea o pastram in inimi, unde nici macar internetul nu patrunde.